S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 

 

 

 

Hľadáte nejaký titul, ktorý nemáme v našom eshope? Napíšte nám do kontaktného formulára alebo na eshop@mbkniha.sk a my sa pokúsime titul pre Vás zabezpečiť.
 

NOVINKY

arr3Knižné novinky 28.07.2017Biológia - Organizmy a ekosystémy EAN: 9788080911263     Učebnica je zameraná na rozvoj...

POSLEDNÉ KUSY

NAŠA CENA 67,76 Eur
skladom
NAŠA CENA 3,75 Eur
skladom

KONTAKTY

mbkniha.sk
Rozkvet 2004/12
017 01 Považská Bystrica
tel: +421 911 060 423
eshop(a)mbkniha.sk
IČO: 47 956 437
DIČ: 107 924 6608

O NÁS » Ochrana osobných údajov
OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV
 
Kupujúci a Predávajúci sa dohodli, že Kupujúci v prípade, že je fyzickou osobou, je povinný oznámiť Predávajúcemu svoje meno a priezvisko, adresu trvalého bydliska vrátane PSČ, číslo telefónu a  e-mailovú adresu. Kupujúci a Predávajúci sa dohodli, že Kupujúci v prípade, že je právnickou osobou alebo živnostníkom, je povinný oznámiť Predávajúcemu svoje obchodné meno, adresu sídla vrátane PSČ, IČO, DIČ, číslo telefónu a e-mailovú adresu. Kupujúci vyhlasuje, že súhlasí v zmysle zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, aby Predávajúci spracoval a uschovával jeho osobné údaje, najmä tie, ktoré sú uvedené vyššie a/alebo ktoré sú potrebné pri činnosti  Predávajúceho a spracovával ich vo všetkých svojich informačných systémoch. Kupujúci udeľuje Predávajúcemu tento súhlas na dobu neurčitú. Súhlas so spracovaním osobných údajov môže Kupujúci odvolať kedykoľvek písomnou formou. Súhlas zanikne v lehote 1 mesiaca od doručenia  odvolania súhlasu Kupujúcim Predávajúcemu a údaje budú následne vymazané. Kupujúci, ktorý sa zaregistroval, si môže kedykoľvek svoje osobné údaje skontrolovať a zmeniť po prihlásení sa na stránke http://www.mbkniha.sk/mkniha-sk/e-login/ v časti "Moje údaje". Kupujúci, ktorý sa neregistroval, môže požiadať o kontrolu alebo zmenu údajov emailom na eshop@mbkniha.sk . Prevádzkovateľ internetových stránok www.mbkniha.sk sa zaväzuje, že poskytnuté údaje budú použité len za účelom uzatvorenia a plnenia Zmluvy na základe obchodných podmienok určených Predávajúcim. Kupujúci zároveň akceptuje, že v prípade, že je prevádzkovateľ  internetového obchodu www.mbkniha.sk  pre určité produkty v úlohe Sprostredkovateľa, je oprávnený poskytnúť osobné údaje Kupujúceho Tretej strane za účelom zrealizovania objednávky Kupujúceho. Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme, neposkytujeme žiadnym iným subjektom, s výnimkou organizácií, s ktorými je spolupráca nevyhnutná pre správne vybavenie vašej objednávky. Sú to najmä banky (v niektorých prípadoch poskytnutie vášho mena), doručovateľské služby (adresa na dodanie) či uvedené Tretie strany, keď si to vyžaduje povaha objednaného produktu (kvôli úspešnému vybaveniu vašej objednávky, aktualizácií produktov atď.). Tieto údaje sú však vždy poskytnuté jednorazovo pre vybavenie vašej konkrétnej objednávky. Databázu osobných údajov chránime pred ich poškodením, zničením, stratou a zneužitím. Náš internetový obchod si vyhradzuje právo ustúpiť od záruky bezpečnosti v prípade napadnutia serveru neznámym páchateľom (hackerom). Iba v takom prípade neplatia vyššie uvedené pravidlá manipulácie s dátami.
N2U1Y